Dhjetor 2022

Ngjarja përmbyllëse e projektit “Përforcimi i bashkëpunimit multietnik në komuna”

Sot në Shkup, në “Aleksandar Palace” u mbajt ngjarja përmbyllëse e projektit “Përforcimi i bashkëpunimit multietnik në komuna”, i mbështetur nga Fondacioni për fëmijë “Pestaloci”, i realizuar nga Qendra Maqedonase për Edukim Qytetar (QMEQ). Për 12 vitet e fundit, Projekti ka punuar me institucione arsimore, komuna dhe shkolla fillore anembanë vendit për të forcuar kohezionin …

Ngjarja përmbyllëse e projektit “Përforcimi i bashkëpunimit multietnik në komuna” Lexo më tepër

SE BASHKU

Sot në organizim te GCERF, QMBN dhe NEXUS është zhvilluar puntori me temë “Se bashku” ku të pranishëm ishin nxënës të shkollave fillore te qytetit, mësimdhënës dhe përfaqësues të organizatave joqeveritare. Në punëtori u trajtuan temat: Dhuna dhe bulizmi, te drejtat e njeriut dhe te drejtat e fëmijëve, si dhe reintegrimi i personave të rrezikuar …

SE BASHKU Lexo më tepër

Zëmër e shëndestshme për çdo nxënës

Në kuadër të projektit “Zëmër e shëndestshme për çdo nxënës” i organizuar nga Ministria e Bujqësisë, pylltarisë dhe administrimit të ujërave, të gjithë nxënësit e shkollës sonë morrën mollë. Me këtë projekt u ndihmohet prodhuesve vendas të mollës dhe ofrohet një zëmër e lehtë dhe e shëndetshme për të gjithë nxënësit e shkollave fillore në …

Zëmër e shëndestshme për çdo nxënës Lexo më tepër

3 Dhjetori – Dita ndërkombëtare e personave me aftësi të kufizuara

Me rastin e 3 Dhjetorit, ditën e personave me aftësi të kufizuar në shkollën tonë u organizuan aktivitete të ndryshme dedikuar këtyre personave. Në këtë organizim morrën pjesë arsimtarë, nxënës, prindër dhe mysafirë të cilët dhanë kontributin e tyre. Falemenderojme të gjithë pjesëmarrësit: Teatri Pinokio, Galeria e Arteve Tetovë, Komuna e Tetovës, Yahya Kemal College …

3 Dhjetori – Dita ndërkombëtare e personave me aftësi të kufizuara Lexo më tepër