URIME FILLIMI I VITIT TË RI SHKOLLOR,  SUKSESE TË GJITHË NXËNËSVE!

Fytyra të emocionuara, buzëqeshje të ngrohta dhe shumë emocione mbushën shkollat ​​sot në fillim të vitit të ri shkollor. Duke iu uruar shëndet, suksese të mëdha dhe përparim, drejtoresha e shkolles sone , Samie Alili, të gjithë nxënësve ua uron fillimin e vitit shkollor, duke i inkurajuar veçanërisht nxënësit e klasës së parë, për të …

URIME FILLIMI I VITIT TË RI SHKOLLOR,  SUKSESE TË GJITHË NXËNËSVE! Lexo më tepër