Të reja

Regjistrimi i nxënësve në klasë të parë

SHFK ”LIRIA”-TETOVË LAJMËRIM PËR PRINDËRIT PËR REGJISTRIMIN E NXËNËSVE NË KLASË TË PARË – viti shkollor 2024-2025 Të nderuar prindër drejtoria e shkollës fillore komunale “Liria”- Tetovë ju informon se duke filluar nga data 07.05.2024 dita e Martë, do të fillojë me regjistrimin e nxënësve në klasë të parë për vitin shkollor 2024-2025 ! Regjistrimi …

Regjistrimi i nxënësve në klasë të parë Lexo më tepër

Muaji i vetedijesimit ekologjik

Nxenèsit e shkolles fillore “Liria” ne Tetove ne bashkepunim me Inspektoratin Komunal, Njesine e Veprimtarise Komunale dhe Ambientit Jetesor, kane realizuar aktivitetin per vetèdijesimin e qytetarève pèr nje qytet me tè paster që organizohet ne kuader te “Muajit te vetedijesimit ekologjik”.Të ndergjegësohemi per nje qytet të paster për nje te ardhme me te mire!————————————

“EDHE UNË KAM ZË”

Punëtori e realizuar me sukses me temë “ Edhe unë kam zë” . Kjo punëtori u organizua nga Parlamenti i nxënësve të shkollës tonë. Aktivitet ka të bëjë me ndërgjegjësimin e nxënësve për dukurine negative në shoqëri Bulizmin. Nxënësit realizuan punëtori nëpër klasat në orë të kujdestarisë dhe si rezultat ata bënë punime në hamer …

“EDHE UNË KAM ZË” Lexo më tepër

Pensionohet mësuesja Nimet Ramadani

Pensionohet mësuesja Nimete Ramadani! Pas punës 40 vjeçare në arsim, sot në një atmosferë të bukur, festuam pensionimin e mësueses Nimete e cila edukoi dhe arsimoi shumë gjenerata, duke treguar përkushtim dhe suksese në punën e saj profesionale. Drejtoresha e shkollës znj. Farije Kasami, në fjalimin e saj e falenderoi znj.Nimete duke i dhënë mirënjohje …

Pensionohet mësuesja Nimet Ramadani Lexo më tepër

3 Dhjetori – Dita ndërkombëtare e personave me aftësi të kufizuar

Ne shkollen tone u shenua 3 Dhjetori me aktivitete te ndryshme ne te cilat ishin te perfshire nxenes te klasave te ndryshme.Për ndërgjegjësim dhe sensibilisim shoqëria dhe nxënësit e shkollës tonë pa nga afër se edhe këta fëmijë janë plot dashuri brenda dhe se janë pjesë e shoqërisë sonë.Dita e parë – u shënua me …

3 Dhjetori – Dita ndërkombëtare e personave me aftësi të kufizuar Lexo më tepër

Erasmus+

Diten e hene me 06.11.2023 ne shkollen tone me kenaqësi pritëm mysafirë mesimdhenes dhe nxenes nga R.Sllovenise, Finlanda, Spanja dhe R.Rumunise me projektin ERASMUS+, Tema e projektit “Future of Water”. Mysafiret, gjate qëndrimit të tyre për 5 dite (deri te premten 10.11.2023) vizituan objektin e shkollës, klasat, mesimin gjate oreve mesimore, me pas ben vizite …

Erasmus+ Lexo më tepër

Patrulla e trafikut shkollor

Sot u realizua pjesa e parë e projektit “Patrulla e trafikut shkollor”. Ky projekt synon: nga njëra anë, të edukojë të vegjlit në mënyrë praktike dhe argëtuese, dhe nga ana tjetër, të promovojë rëndësinë e respektimit të rregullave dhe rregulloreve të komunikacionit tek të gjithë përdoruesit e komunikacionit, të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në sigurinë e …

Patrulla e trafikut shkollor Lexo më tepër