SE BASHKU

Sot në organizim te GCERF, QMBN dhe NEXUS është zhvilluar puntori me temë “Se bashku” ku të pranishëm ishin nxënës të shkollave fillore te qytetit, mësimdhënës dhe përfaqësues të organizatave joqeveritare.

Në punëtori u trajtuan temat: Dhuna dhe bulizmi, te drejtat e njeriut dhe te drejtat e fëmijëve, si dhe reintegrimi i personave të rrezikuar në arsim. Gjithashtu, nxenesit morren pjese në kuizin i cili përfshinte pyetje nga këto tema.

Ne fund të aktivitetit, nxënësit morrën çertifikata për pjesëmarrje dhe medalje.

Ju lumtë Ajla, Ema, Enea, Erina, Ledion dhe Ollgica!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *