Zëmër e shëndestshme për çdo nxënës

Në kuadër të projektit “Zëmër e shëndestshme për çdo nxënës” i organizuar nga Ministria e Bujqësisë, pylltarisë dhe administrimit të ujërave, të gjithë nxënësit e shkollës sonë morrën mollë. Me këtë projekt u ndihmohet prodhuesve vendas të mollës dhe ofrohet një zëmër e lehtë dhe e shëndetshme për të gjithë nxënësit e shkollave fillore në Maqedoni. Shkolla jonë e mirëpriti këtë veprim, mbi të gjitha sepse nxit zakonet e shëndetshme të nxënësve për të konsumuar fruta të freskëta.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *