Pensionohet mësuesja Nimet Ramadani

Pensionohet mësuesja Nimete Ramadani! Pas punës 40 vjeçare në arsim, sot në një atmosferë të bukur, festuam pensionimin e mësueses Nimete e cila edukoi dhe arsimoi shumë gjenerata, duke treguar përkushtim dhe suksese në punën e saj profesionale. Drejtoresha e shkollës znj. Farije Kasami, në fjalimin e saj e falenderoi znj.Nimete duke i dhënë mirënjohje …

Pensionohet mësuesja Nimet Ramadani Lexo më tepër