Tetor 2023

Të bëjmë reciklimin argëtues

Kompania për menaxhimin e mbeturinave të paketimit, ALPAK-EKO DOO Shkup, në bashkëpunim me Universitetin e Evropës Juglindore dhe GIZ-in, me sukses kanë realizuar projektit të titulluar “Të bëjmë reciklimin argëtues”. Ky projekt synoi të ndikojë në ndërgjegjësimin e nxënësve në lidhje me mbrojtjen e mjedisit dhe, në veçanti, në selektimin e mbeturinave të paketimit. Për …

Të bëjmë reciklimin argëtues Lexo më tepër

Vazhdojmë me aktivitetet :)

Sot në shkollën tonë u mbajtën aktivitete sportive ndëretnike me shkollën partnere “Goce Dellçev”.Në aktivitete morën pjesë nxënësit e klasës së dytë dhe të tretë. Qëllimi i këtij aktiviteti është që nxënësit e nacionaliteteve të ndryshme të mund të njihen me njëri-tjetrin, të socializohen dhe bashkëpunojnë. U mbajtën lojëra në futboll të mbyllur, lojëra në …

Vazhdojmë me aktivitetet 🙂 Lexo më tepër

Aktivitet me rastin e Jvës së fëmijëve

Me rastin e Javës së Fëmijëve, nxënësit nga klasa e parë deri në të pestën dhe nxënësit e paraleleve speciale patën aktivitete për të drejtat e fëmijëve të organizuara nga mentorja Jasmina Kostoska, ku përveç mësimdhënësve të klasave morën pjesë edhe mësuesit e edukatës fizike Mirjana Vojtikiv dhe Plarent Salihi, si dhe arsimtarët e gjuhes …

Aktivitet me rastin e Jvës së fëmijëve Lexo më tepër