“Dëshirat e fëmijëve”

Me rastin e Javës së Fëmijëve, në shkollën tonë partnere SHFK “Goce Dellçev” u mbajt punëtori multikulturore me temën “Dëshirat e fëmijëve” me nxënës të klasave të katërta dhe të pesta. Në punëtori morrën pjesë edhe përfaqësues nga BZHA dhe mësimdhënës nga të dyja shkollat. Të gjitha punimet do të ekspozohen në Muzeun e qytetit së Tetovës.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *