Aktivitet me rastin e Jvës së fëmijëve

Me rastin e Javës së Fëmijëve, nxënësit nga klasa e parë deri në të pestën dhe nxënësit e paraleleve speciale patën aktivitete për të drejtat e fëmijëve të organizuara nga mentorja Jasmina Kostoska, ku përveç mësimdhënësve të klasave morën pjesë edhe mësuesit e edukatës fizike Mirjana Vojtikiv dhe Plarent Salihi, si dhe arsimtarët e gjuhes angleze Diana Mitreska, Besa Reka dhe Hana Kuliku.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *