Mars 2024

Muaji i vetedijesimit ekologjik

Nxenèsit e shkolles fillore “Liria” ne Tetove ne bashkepunim me Inspektoratin Komunal, Njesine e Veprimtarise Komunale dhe Ambientit Jetesor, kane realizuar aktivitetin per vetèdijesimin e qytetarève pèr nje qytet me tè paster që organizohet ne kuader te “Muajit te vetedijesimit ekologjik”.Të ndergjegësohemi per nje qytet të paster për nje te ardhme me te mire!————————————

“EDHE UNË KAM ZË”

Punëtori e realizuar me sukses me temë “ Edhe unë kam zë” . Kjo punëtori u organizua nga Parlamenti i nxënësve të shkollës tonë. Aktivitet ka të bëjë me ndërgjegjësimin e nxënësve për dukurine negative në shoqëri Bulizmin. Nxënësit realizuan punëtori nëpër klasat në orë të kujdestarisë dhe si rezultat ata bënë punime në hamer …

“EDHE UNË KAM ZË” Lexo më tepër