Pranimi i nxënësve në klasë të parë

Pranimi i nxënësve në klasën e parë është një hap i rëndësishëm në rrugëtimin e tyre të arsimit.Është detyra jonë si shoqëri dhe si shkollë të sigurojmë që fëmijët të kenë një fillim të suksesshëm dhe të lumtur në këtë rrugëtim të ri të dijes. Sot në këtë ditë madhështore urim i veçantë dhe i …

Pranimi i nxënësve në klasë të parë Lexo më tepër