Mars 2022

Erasmus+ bashkon nxënësit

ERASMUS + i bashkon nxënësit dhe arsimtarët e shteteve Greqi, Turqi, Rumuni e Çeki, me projektin “Culture with Photographs – Digital Students”. Nga data 14- 18 mars mysafirët qëndruan në Tetovë pikërisht në shkollën fillore”Liria” për këtë periudhë njëjavore, kemi patur aktivitete të ndryshme, kemi shkëmbyer tradita multikulturore dhe kemi njohur gjuhë të ndryshme nga …

Erasmus+ bashkon nxënësit Lexo më tepër

Nxënës nga Çekia, Greqia, Rumunia dhe Turqia në vizitë në shkollën “Liria” në kuadër të programit Erasmus

Sot 27 nxënës dhe mentorë nga Rumunia, Turqia, Greqia dhe Republika Çeke, pjesëmarrës në programin e Erasmusit – shkëmbimi i përvojave arsimore- vizituan shkollën fillore “Liria” dhe Tetovën. Përveç shkollës, ata vizituan disa monumente kulturore dhe institucione në Tetovë. Përndryshe “Projekti Digital Students” është një shkëmbim kulturash përmes fotografisë. Kjo është arsyeja pse ne kemi …

Nxënës nga Çekia, Greqia, Rumunia dhe Turqia në vizitë në shkollën “Liria” në kuadër të programit Erasmus Lexo më tepër

Pjesëmarrja në garra nga lënda e fizikës dhe matematikës

Nxënësit e shkollës tonë, të udhëhequr nga mësimdhënësit Fetije Mahmudi, Adaleta Abdiu dhe Gresa Ibraimi morrën pjesë në garra nga lënda e fizikës dhe matematikës. Këto garra u organizuan dhe u mbajtën në hapësirat e kolegjit privat “Jahja Kemal” – Tetovë. Mësimdhënësve dhe nxënësve u dhanë mirënjohje për pjesëmarrje.

“Culture by photographs – digital students” – Satu Mare, Rumuni

Qëndrim në qytetin Satu Mare në R.e Rumunise, nxënësit me përbërje ndëretnike nga shkolla jonë ishin pjesëmarrës në aktivitet shkollore në Satu Mare, njohën kulturën, traditën dhe rrjedhën e mësimit tē këtij shteti. Ishte një përvojë e mirë, njohë vende të ndryshme dhe kuptuan se njerëzit janë të gjithë të njejtë e duan lirinë, e …

“Culture by photographs – digital students” – Satu Mare, Rumuni Lexo më tepër