“Culture by photographs – digital students” – Satu Mare, Rumuni

Qëndrim në qytetin Satu Mare në R.e Rumunise, nxënësit me përbërje ndëretnike nga shkolla jonë ishin pjesëmarrës në aktivitet shkollore në Satu Mare, njohën kulturën, traditën dhe rrjedhën e mësimit tē këtij shteti. Ishte një përvojë e mirë, njohë vende të ndryshme dhe kuptuan se njerëzit janë të gjithë të njejtë e duan lirinë, e duan arsimin, pa dallim të racës, gjuhës e konfesionit.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *