Pergaditja e hapesirave te shkolles per mikpritjen e mysafirëve

Shkolla “Liria” në kuader të projektit të Erasmusit, do te jete nikoqire per nxenesit nga Turqia, Greqia, Rumania dhe Çekia. Për këtë rast, u rregullan hapësirat e shkollës nga ana a e nxënësve së bashku me mësimdhënësit.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *