Pjesëmarrja në garra nga lënda e fizikës dhe matematikës

Nxënësit e shkollës tonë, të udhëhequr nga mësimdhënësit Fetije Mahmudi, Adaleta Abdiu dhe Gresa Ibraimi morrën pjesë në garra nga lënda e fizikës dhe matematikës. Këto garra u organizuan dhe u mbajtën në hapësirat e kolegjit privat “Jahja Kemal” – Tetovë. Mësimdhënësve dhe nxënësve u dhanë mirënjohje për pjesëmarrje.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *