stop, think, throughts-4070152.jpg

Puntori e realizuar me sukses me temë “Konfliktet dhe menaxhimi me konfliktet”

Mesimdhënësit Drita Emini dhe Gabriela Petrovska në kuadër të projektit Integrim ndëretnik në arsim qytetar, realizuan këtë puntori me shumë dashuri, paqe, bashkëpunim dhe solidaritet me njëri tjetrin.”Të mos përfshihesh në një konflikt është më e guximshme se të fitosh nje betejë” – Baltasar Gracian

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *