Erasmus+ bashkon nxënësit

ERASMUS + i bashkon nxënësit dhe arsimtarët e shteteve Greqi, Turqi, Rumuni e Çeki, me projektin “Culture with Photographs – Digital Students”. Nga data 14- 18 mars mysafirët qëndruan në Tetovë pikërisht në shkollën fillore”Liria” për këtë periudhë njëjavore, kemi patur aktivitete të ndryshme, kemi shkëmbyer tradita multikulturore dhe kemi njohur gjuhë të ndryshme nga ajo që flasim ne. Ishte një kënaqësi të jemi nikoqir në këtë projekt, Ju felminderohemi të gjithë pjesëmarrësve, shpresoj të kemi edhe bashkëpunime të tjera!

Falemenderimi u takon nxënësve dhe arsimtarëve të shkollës, e në veçanti Shpresa Iseinit dhe Diana Stefanovskës që ishin realizatore të projektit.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *