ЕРАЗМУС + обединува ученици

ЕРАЗМУС + обединува ученици и наставници од Грција, Турција, Романија и Чешка со проектот „Култура со фотографии - дигитални студенти“. Од 14-18 март гостите овој еднонеделен период престојуваа во Тетово токму во ОУ „Лирија“, имавме различни активности, разменивме мултикултурни традиции и запознавме различни јазици. Задоволство беше да се биде домаќин на овој проект, им благодариме на сите учесници, се надевам дека ќе имаме и други соработки!

Благодарност до учениците и наставниците од училиштето, а посебно до Шпреса Исеини и Дијана Стефановска кои беа реализатори на проектот.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *