Mars 2023

Trajnim me temë: Mësim me përvojë për mjedisin jetësor dhe ndryshimet klimatike për mësimdhënësit e shkencave natyrore

Sot në shkollën tonë “Liria”-Tetovë, u realizua pjesa e parë e desiminimit me temë: “Mësim me përvojë për mjedisin jetësor dhe ndryshimet klimatike për mësimdhënësit e shkencave natyrore”. Këtë trajnim e kanë ndjekur edhe arsimtarë nga Sh.F. Bratstvo -Migjeni-Tetovë. Implementues të projektit janë: Qendra e resurseve të mjedisit jetësorë- REC, Maqedonia e Veriut në bashkëpunim …

Trajnim me temë: Mësim me përvojë për mjedisin jetësor dhe ndryshimet klimatike për mësimdhënësit e shkencave natyrore Lexo më tepër

student, biology, notes-732012.jpg

Garra komunale në lëndën e Shkencave natyrore dhe Biologji

Me datë 10.03.2023 u mbajtën garra komunale për shkollat fillore në lëndën e shkencave natyrore dhe në biologji. Në këto garra morrën pjesë nxënës të shkollës tonë të cilët të udhëhequr nga mësimdhënësit e tyre arritën këtë sukses: Кlasa IV Omer Zejneloviq – vendi II, mentor – Maja Dimitrovska Lluka Trpkovski – vendi III, mentor …

Garra komunale në lëndën e Shkencave natyrore dhe Biologji Lexo më tepër

solids, figures, geometric-153262.jpg

Garra rajonale nga matematika

Sot në garën rajonale të matematikës nxënësit e shkollës sonë fituan këto vende: Marko Mihajlovski, mentor Maja Dimitrovska – vendi i tretëStefan Milovski, mentor Maja Dimitrovska – mirënjohjeJovan Sarxhoski, mentor Radica Acevska – vendi i tretëKumrije Demiri, mentore Hirmize Jusufi – mirënjohje Urime për nxënësit tonë të shkëlqyer dhe mentorët e tyre!