3 Dhjetori – Dita ndërkombëtare e personave me aftësi të kufizuar

Ne shkollen tone u shenua 3 Dhjetori me aktivitete te ndryshme ne te cilat ishin te perfshire nxenes te klasave te ndryshme.Për ndërgjegjësim dhe sensibilisim shoqëria dhe nxënësit e shkollës tonë pa nga afër se edhe këta fëmijë janë plot dashuri brenda dhe se janë pjesë e shoqërisë sonë.Dita e parë – u shënua me …

3 Dhjetori – Dita ndërkombëtare e personave me aftësi të kufizuar Lexo më tepër