3 Dhjetori – Dita ndërkombëtare e personave me aftësi të kufizuar

Ne shkollen tone u shenua 3 Dhjetori me aktivitete te ndryshme ne te cilat ishin te perfshire nxenes te klasave te ndryshme.
Për ndërgjegjësim dhe sensibilisim shoqëria dhe nxënësit e shkollës tonë pa nga afër se edhe këta fëmijë janë plot dashuri brenda dhe se janë pjesë e shoqërisë sonë.
Dita e parë – u shënua me aktivitete sportive nga nxënësit e klasës IV-1 dhe II-2.
Dita e dytë – Punëtori me nxënësit e klasave VI,VII,VIII dhe IX të shkollës tonë.
Faleminderit të gjithë vizitorëve, nxënësve pjesëmarrës që na zbukuruat ditët dhe na mbushët shpiritin plot gjallëri dhe mbi të gjitha faleminderit stafit tonë për mbështetjen në realizimin e këtyre aktiviteteve edhe atë:
Drejtoresha Farije Kasami
Plarent Salihi
Jasmina Kostovska
Mirjana Vojtikiv
Hirijete Salihi
Ermira Asani
Xhemazije Neziraj
Ajshe Loki
Nijare Sulejmani
Mimoza Demiri
Almira Bakija
Zana Bajrami
Ferizate Xhemaili

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *