Vizita në Naxos – Greqi

Nxënësit e shkollës tonë na përfaqësuan në mënyrë dinjitoze në Naxos (Greqi) në kuadër të projektit Erasmus, pas një bashkëpunimi mes  shteteve Turqi, Rumuni, Çeki, Maqedonia e Veriut dhe Greqisë, vend i cili ishte nikoqir. Nxënësit një javë njohën kultura, tradita të ndryshme shkëmbyen mendime, aktivitete dhe kultura të ndryshme ndëretnike me projektin ERASMUS+ Culture …

Vizita në Naxos – Greqi Lexo më tepër