Посета на Наксос - Грција

Учениците од нашето училиште на достоинствен начин не претставуваа во Наксос (Грција) во рамките на проектот Еразмус, по соработка меѓу земјите Турција, Романија, Чешка, Северна Македонија и Грција, која беше земја домаќин. Учениците една недела се запознаваа со различни култури, традиции, разменија мисли, активности и различни меѓуетнички култури со проектот ERASMUS+ Culture...

Посета на Наксос - Грција Повеќе