Упис на ученици во прво одделение

ООУ “ЛИРИЈА”- ТЕТОВО СООПШТЕНИЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ – УПИС НА УЧЕНИЦИТЕ ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ учебна година 2024-2025 Почитувани родители управата на основно општинско училиште “Лирија” – Тетово ве известува дека почнувајќи од 09.05.2024 четврток, ќе започне со уписот на учениците во прво одделение, за учебната 2024-2025 г...

Упис на ученици во прво одделение Повеќе