Shkurt 2022

Shkolla”Liria” bëhet me mural gjigand

Sot qytetit të Tetovës iu shtua edhe një mural jashtëzakonisht i madh dhe i bukur, me mesazh të fortë për ruajtejn e mjedisit jetësor. Murali është punuar në ballinën e shkollës fillore “Liria”- Tetovë, nga artisti Semir Alimi. Ky mural është pjesë e projektit “Ndryshime pozitive për menaxhimin e mbeturinave komunale në Komunën e Tetovës” …

Shkolla”Liria” bëhet me mural gjigand Lexo më tepër

Mural i ri në shkollën fillore “Liria” – Tetovë

Shkolla fillore “Liria” – Tetovë ka mure të zbukuruara: një mural që përcjell mesazhin e vlerës së dijes, si arma më e fortë për një të ardhme më të mirë. Aktiviteti u krye nga një grup aktivistësh nga Tetova me mbështetje financiare nga Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni. Shikoni si duket murali këtu: