Prill 2022

1 Prilli – Dita e gënjeshtrave

Me rastin e festës së 1 Prillit – ditës së gënjeshtrës, në shkollën tonë janë organizuar punëtori ku janë bërë maska ​​individuale dhe në grupe. Nxënësit i treguan maskat e bëra në sallën e shkollës dhe në oborrin e shkollës. Ishte e mrekullueshme të ishe pjesë e atyre fëmijëve të lumtur dhe të buzëqeshur.