Nëntor 2023

Erasmus+

Diten e hene me 06.11.2023 ne shkollen tone me kenaqësi pritëm mysafirë mesimdhenes dhe nxenes nga R.Sllovenise, Finlanda, Spanja dhe R.Rumunise me projektin ERASMUS+, Tema e projektit “Future of Water”. Mysafiret, gjate qëndrimit të tyre për 5 dite (deri te premten 10.11.2023) vizituan objektin e shkollës, klasat, mesimin gjate oreve mesimore, me pas ben vizite …

Erasmus+ Lexo më tepër

Patrulla e trafikut shkollor

Sot u realizua pjesa e parë e projektit “Patrulla e trafikut shkollor”. Ky projekt synon: nga njëra anë, të edukojë të vegjlit në mënyrë praktike dhe argëtuese, dhe nga ana tjetër, të promovojë rëndësinë e respektimit të rregullave dhe rregulloreve të komunikacionit tek të gjithë përdoruesit e komunikacionit, të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në sigurinë e …

Patrulla e trafikut shkollor Lexo më tepër

Nxënësit e shkollës Liria në pishinën e qytetit

Nxënësit e klasave te pesta realizuan orën e arsimit fizik ne pishinën e qytetit të Tetoves nën udhëheqjen e mësimdhenesve Mirjana Vojtikiv dhe Plarent Salihi. Nxenesit me kenaqesi te madhe mesojne notin, per to eshte nje aktivitet shume i pelqyer. Ato shprehin nje interesim te madh dhe deshirojnë qe ky lloj aktiviteti te realizohet ne …

Nxënësit e shkollës Liria në pishinën e qytetit Lexo më tepër