Nxënësit e shkollës Liria në pishinën e qytetit

Nxënësit e klasave te pesta realizuan orën e arsimit fizik ne pishinën e qytetit të Tetoves nën udhëheqjen e mësimdhenesve Mirjana Vojtikiv dhe Plarent Salihi. Nxenesit me kenaqesi te madhe mesojne notin, per to eshte nje aktivitet shume i pelqyer. Ato shprehin nje interesim te madh dhe deshirojnë qe ky lloj aktiviteti te realizohet ne vazhdimesi, pa nderprerje.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *