Hulumtim “Lëndët e lira zgjedhore..”

Shkolla jonë ishte pjesë e hulumtimit të organizuar nga BZHA me temë “Zbatim i lëndëve të lira zgjedhore dhe aktivitetet e lira zgjedhore në arsimin fillor”. Në këtë hulumtim morën pjesë mësimdhënësit nga klasa IV deri në klase të IX, si dhe nxënësit e klasave të VIII-ta dhe të IX-ta.

Hulumtimi u realizua me sukses në hapësirat e shkollës dhe të njëjtin e vëzhgoi këshilltarja Ollgica Naumoska, e cila mbeti e këaqur nga realizimi.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *