Patrulla e trafikut shkollor

Sot u realizua pjesa e parë e projektit “Patrulla e trafikut shkollor”. Ky projekt synon: nga njëra anë, të edukojë të vegjlit në mënyrë praktike dhe argëtuese, dhe nga ana tjetër, të promovojë rëndësinë e respektimit të rregullave dhe rregulloreve të komunikacionit tek të gjithë përdoruesit e komunikacionit, të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në sigurinë e të vegjëlve. pjesëmarrësit në rrugë – fëmijët.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *