Erasmus+

Diten e hene me 06.11.2023 ne shkollen tone me kenaqësi pritëm mysafirë mesimdhenes dhe nxenes nga R.Sllovenise, Finlanda, Spanja dhe R.Rumunise me projektin ERASMUS+, Tema e projektit “Future of Water”. Mysafiret, gjate qëndrimit të tyre për 5 dite (deri te premten 10.11.2023) vizituan objektin e shkollës, klasat, mesimin gjate oreve mesimore, me pas ben vizite qytetit tone dhe monumenteve fetare e historike. Gjate qendrimit te tyre, ata poashtu vizituan qytetin e Shkupit, Ohrin dhe Strugen. Shpresojme te zgjerojme bashkepunimet edhe me vendet e tjera te Europes.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *