Uncategorized

solids, figures, geometric-153262.jpg

Garra rajonale nga matematika

Sot në garën rajonale të matematikës nxënësit e shkollës sonë fituan këto vende: Marko Mihajlovski, mentor Maja Dimitrovska – vendi i tretëStefan Milovski, mentor Maja Dimitrovska – mirënjohjeJovan Sarxhoski, mentor Radica Acevska – vendi i tretëKumrije Demiri, mentore Hirmize Jusufi – mirënjohje Urime për nxënësit tonë të shkëlqyer dhe mentorët e tyre!

GARRA KOMUNALE NË LËNDËN E MATEMATIKËS

Shoqata e matematikanëve të Maqedonisë organizoi garra komunale per shkollat fillore në lëndën e matematikës. Garrat u mbajtën sot me 4 shkurt ku nikoqire ishte SHFK ”A.S.- Kikish”-Tetovë. Në këto garra morrën pjesë edhe nxënës të shkollës tonë të udhëhequr nga mentorët e tyre. Ata arritën rezultate të shkëlqyera, edhe atë si vijon: 1. Kumrije …

GARRA KOMUNALE NË LËNDËN E MATEMATIKËS Lexo më tepër

Ngjarja përmbyllëse e projektit “Përforcimi i bashkëpunimit multietnik në komuna”

Sot në Shkup, në “Aleksandar Palace” u mbajt ngjarja përmbyllëse e projektit “Përforcimi i bashkëpunimit multietnik në komuna”, i mbështetur nga Fondacioni për fëmijë “Pestaloci”, i realizuar nga Qendra Maqedonase për Edukim Qytetar (QMEQ). Për 12 vitet e fundit, Projekti ka punuar me institucione arsimore, komuna dhe shkolla fillore anembanë vendit për të forcuar kohezionin …

Ngjarja përmbyllëse e projektit “Përforcimi i bashkëpunimit multietnik në komuna” Lexo më tepër

Trajnim i arsimtareve me temë: Nxënia përmes hulumtimit, punës me projekt dhe zgjidhjes së problemit

Në shkollën “Liria” u mbajt trajnim i arsimtarëve me temë: Nxënia përmes hulumtimit, punës me projekt dhe zgjidhjes së problemit. Trajnimi u realizua me shumë sukses nga ana e Akademisë CED si realizues dhe Tafa Ameti si trajnues. Qëllimi kryesor i këtij trajnimi ishte që mësimdhënësit të trajnohen për zbatim praktik të qasjeve moderne në …

Trajnim i arsimtareve me temë: Nxënia përmes hulumtimit, punës me projekt dhe zgjidhjes së problemit Lexo më tepër

Pranimi i nxënësve të klasës së parë të SHFK “LIRIA” në Organizatën e Fëmijëve

Shkolla fillore komunale “Liria”-Tetovë organizoi pritje të nxënësve të klasës së parë në Organizatën e fëmijëve me një sërë aktivitetesh të karakterit solemn. Aktivitetet u mbajtën me të gjithë nxënësit e klasave të para prej gjashtë paraleleve, si ato  me mësim në gjuhë shqipe edhe ato me mësim në gjuhë maqedonase. Nxënësit e klasës së …

Pranimi i nxënësve të klasës së parë të SHFK “LIRIA” në Organizatën e Fëmijëve Lexo më tepër