solids, figures, geometric-153262.jpg

Garra rajonale nga matematika

Sot në garën rajonale të matematikës nxënësit e shkollës sonë fituan këto vende:

Marko Mihajlovski, mentor Maja Dimitrovska – vendi i tretë
Stefan Milovski, mentor Maja Dimitrovska – mirënjohje
Jovan Sarxhoski, mentor Radica Acevska – vendi i tretë
Kumrije Demiri, mentore Hirmize Jusufi – mirënjohje

Urime për nxënësit tonë të shkëlqyer dhe mentorët e tyre!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *