GARRA KOMUNALE NË LËNDËN E MATEMATIKËS

Shoqata e matematikanëve të Maqedonisë organizoi garra komunale per shkollat fillore në lëndën e matematikës. Garrat u mbajtën sot me 4 shkurt ku nikoqire ishte SHFK ”A.S.- Kikish”-Tetovë.

Në këto garra morrën pjesë edhe nxënës të shkollës tonë të udhëhequr nga mentorët e tyre. Ata arritën rezultate të shkëlqyera, edhe atë si vijon:

1. Kumrije Demiri, klasa IX-të – vendi I parë / Mentor Hirmize Jusufi
2. Genti Zhaku, klasa VIII-të – mirënjohje / Mentor Hirmize Jusufi
3. Filip Bojçev, klasa VII-të – mirënjohje / Mentor Liljana Markoska
4. Jovan Sarxhoski, klasa V-të – vendi I dytë / Mentor Radica Acevska
5. Iva Vollçeska, klasa IV-të – vendi I tretë / Mentor Maja Dimitrovska
6. Marko Mihajlloski, klasa IV-të – vendi I tretë / Mentor Maja Dimitrovska
7. Stefan Millovski, klasa IV-të – mirënjëhje / Mentor Maja Dimitrovska
8. Teodora Josifoski, klasa IV-të – mirënjohje / Mentor Maja Dimitrovska

Urime nxënësve dhe mentorëve të tyre për suksesin e arritur, si dhe të gjithë pjesëmarrësve në garra!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *