student, biology, notes-732012.jpg

Garra komunale në lëndën e Shkencave natyrore dhe Biologji

Me datë 10.03.2023 u mbajtën garra komunale për shkollat fillore në lëndën e shkencave natyrore dhe në biologji. Në këto garra morrën pjesë nxënës të shkollës tonë të cilët të udhëhequr nga mësimdhënësit e tyre arritën këtë sukses:

Кlasa IV
Omer Zejneloviq – vendi II, mentor – Maja Dimitrovska Lluka Trpkovski – vendi III, mentor – Maja Dimitrovska Filip Mihajllovski vendi III, mentor – Maja Dimitrovska
Klasa VII
Dijar Abdullahi -vendi III, mentor Behare Halili Asad Nesimi-vendi III, mentor Behare Halili Arb Fanda – mirënjohje, mentor  Behare Halili Kadri Zendeli – mirënjohje, mentor Behare Halili Eda Saiti – mirënjohje, mentor Behare Halili  
Klasa VIII
Marko Merxhanoski – vendi I, mentor Violeta Trajkoska Jovan Haxhiev – vendi II, mentor Violeta Trajkoska Fiona Aliu – mirënjohje, mentor  Behare Halili Jola Jaja – mirënjohje, mentor  Behare Halili Hamide Lama – mirënjohje, mentor  Behare Halili
Klasa e IX
Ema Veljanovska – vendi i parë, mentor – Violeta Trajkoska Mellani Paunovska – vendi i parë, mentor – Violeta Trajkoska Ollgica Smileska – vendi i parë, mentor – Violeta Trajkoska Dora Stojanovska – ve ndi i dytë, mentor – Violeta Trajkoska

U dëshirojmë suksese në garrat e rradhës!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *