“EDHE UNË KAM ZË”

Punëtori e realizuar me sukses me temë “ Edhe unë kam zë” . Kjo punëtori u organizua nga Parlamenti i nxënësve të shkollës tonë. Aktivitet ka të bëjë me ndërgjegjësimin e nxënësve për dukurine negative në shoqëri Bulizmin. Nxënësit realizuan punëtori nëpër klasat në orë të kujdestarisë dhe si rezultat ata bënë punime në hamer dhe prezentime në PowerPoint. Të mërkurën me datë 28.02.2024 punimet e tyre i prezentuan në sallën e sportit të shkollës tone në prani të mësmidhënësve dhe nxënësve.


Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *