FILLIM TE MBARE NXENES 🙂

Në prag të fillimit të vitit shkollor 2023/2024, ju njoftojme se me datë 01.09.2023 (e premte) mësimi do të zhvillohet si vijon:

  • NxĂ«nĂ«sit e klasave VI, VII, VIII dhe IX do tĂ« fillojnĂ« me mĂ«sim nĂ« ora 07:30 tĂ« mĂ«ngjesit.
  • NxĂ«nĂ«nsit e klasave I,II, III, IV dhe V do tĂ« fillojnĂ« me mĂ«sin nĂ« ora 13:15 pasdite.

Pranimi i nxënësve të klasave të para të mësimit në gjuhë maqedonase do të bëhet në ora 11:00 në sallën e sportit, ndërsa pranimi i nxënësve të klasave të para të mësimit në gjuhë shqipe do të bëhet në ora 14:30 gjithashtu në sallën e sportit.

Për më të dashurit tanë, për mikëpritjen e tyre kemi përgaditur shfaqe dhe dhurata.

Ju urojmë një vit të ri shkollor të suksesshëm!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *