Trajnim i arsimtareve me temë: Nxënia përmes hulumtimit, punës me projekt dhe zgjidhjes së problemit

Në shkollën “Liria” u mbajt trajnim i arsimtarëve me temë: Nxënia përmes hulumtimit, punës me projekt dhe zgjidhjes së problemit. Trajnimi u realizua me shumë sukses nga ana e Akademisë CED si realizues dhe Tafa Ameti si trajnues. Qëllimi kryesor i këtij trajnimi ishte që mësimdhënësit të trajnohen për zbatim praktik të qasjeve moderne në mësimdhënie, të nxënit aktiv dhe të mësuarit si dhe për realizimin e pavarur të mësimdhënies problematike, hulumtuese dhe projektuese.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *