ORË MULTIETNIKE NË LËNDËN E ARSIMIT QYTETAR DHE SHOQËRI

Sot në SHFK “Liria” u mbajt një orë multietnike nga lënda e Arsimit qytetar nga arsimtaret Drita Emini dhe Tanja Bogdanoska dhe një orë nga lënda Shoqëri nga mësueset Alexandra Kirova dhe Farije Kasami. Mësimet u monitoruan nga këshilltarja e BZHA Ollgica Naumoska dhe mentorja e shkollës Jasmina Kostovska.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *