GARRA RAJONALE TË GERMËZIMIT

Të premten, me datë 14.11.2022 në Aleancën Franceze të Tetovës u mbajtën garrat rajonale të germëzimit/drejtshkrimit për nxënësit e klasave të shtata të shkollave fillore. Nxënësit e shkollës tonë, nën mentorim të arsimtares së gjuhës frenge Mimoza Ceka morrën vend të dytë dhe të tretë.

Vendi i dytë – Xhani Vejseli nxënës në klasën 7-4 – “Liria” në Tetovë.
Vendi i tretë – Serhat Rexhepi nxënës në klasën 7-4 “Liria” në Tetovë.

Fituesit vazhdojnë së shpejti me garrat republikane në Shkup. U deshirojmë suksese!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *