NXËNËSIT TONË NË TURQI ME ERASMUS+

Nxënësit tonë ishin në Stamboll – Turqi nga data 6-12 nëntor. Ata prezantuan shkollën tonë dhe njëherit këmbyen njohuritë me bashkëmoshatarë nga vende të ndryshme të Evropës në kuadër të projektit të Erasmus+ “The future of water”.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *